12 Iunie 2018

„Magazinul de păpuși”, spectacol al Studioului de Balet pentru Copii și Tineret al Operei Naționale București

Opera Națională București prezintă joi, 14 iunie 2018, începând cu ora 18:30 spectacolul pentru copii „Magazinul de păpuși”.
 
Studioul de Balet pentru Copii și Tineret al Operei Naționale București a fost înființat în anul 1982 de către Magdalena Rovinescu, școala de balet pentru copii funcționează de atunci, fără întrerupere. Condus artistic de fosta prim-balerină a Operei Naționale București, Studioul de Balet și-a propus și a reușit să descopere și să promoveze tinere talente care poartă faima baletului românesc în întreaga lume.
 
Viitorii balerini sunt selecționați și repartizați în clase de balet specializate în dans clasic, de caracter, modern și contemporan. În fiecare an, munca lor este aplaudată și recunoscută în spectacolul devenit deja tradițional „Magazinul de păpuși”.
 
Magdalena Rovinescu despre Studioul de Balet pentru Copii și Tineret al Operei Naționale București: „Elevii mei îmi mențin dorința de a dansa și mă fac ca uneori să mă simt … copil. Studioul de Balet își propune să atragă copii și tinerii spre artă, promovează simțul estetic și educă într-o manieră modernă și eficientă caracterele tinerilor.”
 
Sensibilă și severă, Magdalena Rovinescu îi învață pe copii să se miște cu eleganță, să asculte muzica de balet, să aibă o ținută dreaptă și frumoasă, să-și disciplineze pașii, să iubească muzica și dansul, într-un cuvânt să contribuie la educația artistică și la conturarea unei personalități de excepție.
 
Biletele se găsesc pe http://tickets.operanb.ro/ și la casa de bilete a Operei Naționale București (program luni – duminică între orele 10:00 - 13:00 și 14:00 - 19:00).

+
-