7 Martie 2016

Fondatorul Wikipedia vine în premieră în România

La 15 ani de la lansarea Wikipedia, Jimmy Wales va dezvălui, în cadrul conferinţei McCann/ Thiess Conferences, filosofia din spatele acestei enciclopedii online şi cum a reuşit prin intermediul acestei platforme să revoluţioneze modul în care oamenii din întreaga lume au acces la informaţii.

Evenimentul va avea loc pe 22 martie, începând cu ora 17:00, la Sala Epika – Grand Cinema Băneasa & More din Băneasa Shopping City. Lansată în 2015 de McCann Worldgroup România şi Thiess Holding, McCann/Thiess Conferences este o platformă de know-how pe teme de leadership, educaţie, sport şi inovaţie. „American Heroes, A Leadership Lesson”, evenimentul care i-a adus în România pe doi dintre cei mai apreciaţi militari americani, a fost urmat de conferinţa „Justiţiarul”, care l-a avut ca invitat pe Antonio Di Pietro, una dintre figurile legendare ale justiţiei internaţionale.

Ultima conferinţă din anul 2015, „A WWVVisionary Lesson” l-a avut ca invitat pe sir Tim Berners-Lee, cel care a dezvoltat Word Wide Web-ul, un instrument ce s-a dovedit esenţial pentru societatea modernă.

+
-