24 Mai 2017

Concurs Sărbătoreşte 1 Iunie alături de Edenland Park şi Radio Seven

Primul 1 Iunie oficial liber atât pentru copii şi cei mari, merită marcat cum se cuvine. Împreună cu cei de la Edenland Park vrem să vă oferim o zi de neuitat atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi.

Între 25 mai si 31 cei care participă la Concursul “Sărbătoreşte 1 Iunie alături de Edenland Park şi Radio Seven” pot câştiga:
-  un bilet pentru activitatea de trasee în copaci pentru un copil
-  un bilet de acces în parc pentru un copil
Premiul este valabil doar în ziua de 1 iunie 2017.

De ce Edenland Park este destinaţia ideală pentru o zi distractivă în familie?

Activităţi în aer liber - Imaginaţi-vă cum e să îţi petreci o zi întreagă la joacă printre copaci, verdeaţă şi aer ce nu are nicio legătură cu Bucureştiul.

Locaţie - Atât de aproape fizic, dar atât de departe de ce înseamnă poluarea din Bucureşti. Aflat la doar 20 de minute distanţă de Bucureşti, pe Str. Cantonului nr. 12, în Baloteşti, Edenland Park este refugiul ideal pentru o familie ce vrea să petreacă o zi în natură la joacă.

Varietate - De la o plimbare cu bicicleta, până la echitaţie, trasee în copaci, tir cu arcul sau paintball, Edenland Park oferă numeroase activităţi potrivite ieşirilor în familie.

Siguranţă - Cel mai sigur parc de aventură din România, Edenland Park oferă, de mai bine de 3 ani, o varietate largă de activităţi în aer liber, atât pentru adulţi cât şi pentru copii de toate vârstele.

Program - Parcul este deschis în fiecare zi, de la ora 10:00 până la apusul soarelui!
 

+
-