EMISIUNI

COD DEONTOLOGIC

Date Structura Radio Seven

7 la Seven

La fiecare ediţie de  "7 la Seven" unul dintre colegii noştrii face un playlist cu 7 artişti, albume, formaţii…

Împreună redescoperim povestea și istoria unor melodii faimoase, dar ne și bucurăm de întâlnirea cu noi artiști și noutățile pe care le aduc ei în istoria muzicii. Altfel spus, 7 la Seven este o oră de istorie muzicală.

Paine si Kirk

Muzici românești, sunete de afară abia lansate, povești ale unor piese consacrate și interviuri cu artiștii de pe la noi.

Cele mai importante detalii despre concertele momentului, rock nou și vechi și palavre despre noutățile din industria muzicală. Pâine și Kirk, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00.

Experienta Urbana

Maria Duda, de la BAZA aduce la Radio Seven Experiența Urbană în fiecare sâmbătă la 12:00, o emisiunea despre oameni care reconstruiesc orașul, atât din punct de vedere tehnic cât și cultural.

O emisiune care îmbină poveștile personale cu cele profesionale ale tinerilor care pun în mișcare Bucureștiul. Vreme de o oră se vor face auziți toți cei care iubesc orașul ăsta și își folosesc talentul pentru a salva dar și imbogăți viața culturală bucureșteană. Dați o ureche la Experiența Urbană.

7 Dimineaţa, cu Mihai Cioceanu şi Alex Crăciun

Dăm trezirea la 7 Dimineața cu umor inteligent, cea mai bună muzică și cu recomandări culturale ce îți vor face ziua mult mai promițătoare.

Nu uităm nici de cele mai importante știri ale momentului, care te vor ajuta să înfrunți mai cu spor viața bucureșteană de zi cu zi.

În plus avem și interviuri și concerte live cu artiști consacrați sau la început de drum.

Light Zone cu Robert Tache

Istorie muzicală cu detalii mai puțin cunoscute dar cu atât mai interesante, o întreagă oră dedicată fascinantei lumi a cinematografiei și, de fiecare dată, o personalitate marcantă a zilei.

Dacă e joi avem și o oră dedicată muzicii folk - Seven Folk. La această rubrică, prezentată alături de Marius Matache, Robert Tache are șansa să stea de vorbă, în direct din studio, cu cei mai importanți artiști de folk. Și uneori ne răsfătă și cu un concert folk live.


Mai adăugăm şi muzică aleasă şi gata, ne-am făcut program pentru după-amiaza. Program de radio, evident. Cu Robert Tache, în zi lucrătoare, de la 13 la 16.00!

+
-