EMISIUNI

Povesti Nespuse

7 la Seven

La fiecare ediţie de  "7 la Seven" unul dintre colegii noştrii face un playlist cu 7 artişti, albume, formaţii…

Împreună redescoperim povestea și istoria unor melodii faimoase, dar ne și bucurăm de întâlnirea cu noi artiști și noutățile pe care le aduc ei în istoria muzicii. Altfel spus, 7 la Seven este o oră de istorie muzicală.

Paine si Kirk

Muzici românești, sunete de afară abia lansate, povești ale unor piese consacrate și interviuri cu artiștii de pe la noi.

Cele mai importante detalii despre concertele momentului, rock nou și vechi și palavre despre noutățile din industria muzicală. Pâine și Kirk, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00.

Experienta Urbana

Maria Duda, de la BAZA aduce la Radio Seven Experiența Urbană în fiecare sâmbătă la 12:00, o emisiunea despre oameni care reconstruiesc orașul, atât din punct de vedere tehnic cât și cultural.

O emisiune care îmbină poveștile personale cu cele profesionale ale tinerilor care pun în mișcare Bucureștiul. Vreme de o oră se vor face auziți toți cei care iubesc orașul ăsta și își folosesc talentul pentru a salva dar și imbogăți viața culturală bucureșteană. Dați o ureche la Experiența Urbană.

Tech News cu Tibi Ursan

60 de minute dedicate celor mai noi informații din domeniul tehnologiei şi gadgeturilor la Seven. În fiecare duminică de la 13:00

7 Dimineaţa, cu Mihai Cioceanu şi Alex Crăciun

Dăm trezirea la 7 Dimineața cu umor inteligent, cea mai bună muzică și cu recomandări culturale ce îți vor face ziua mult mai promițătoare.

Nu uităm nici de cele mai importante știri ale momentului, care te vor ajuta să înfrunți mai cu spor viața bucureșteană de zi cu zi.

În plus avem și interviuri și concerte live cu artiști consacrați sau la început de drum.

Morning After cu Tibi Ursan

Informaţii despre cele mai importante evenimente culturale ale zilei, muzică şi bună dispoziţie. Ce facem diseară, ce mai zic oamenii de ştiinţă sau ce mai ascultăm … ce să mai, Tibi face, Tibi drege. Dimineaţa, de la 10.

Light Zone cu Robert Tache

Istorie muzicală cu detalii mai puțin cunoscute dar cu atât mai interesante, o întreagă oră dedicată fascinantei lumi a cinematografiei și, de fiecare dată, o personalitate marcantă a zilei.

Dacă e joi avem și o oră dedicată muzicii folk - Seven Folk. La această rubrică, prezentată alături de Marius Matache, Robert Tache are șansa să stea de vorbă, în direct din studio, cu cei mai importanți artiști de folk. Și uneori ne răsfătă și cu un concert folk live.


Mai adăugăm şi muzică aleasă şi gata, ne-am făcut program pentru după-amiaza. Program de radio, evident. Cu Robert Tache, în zi lucrătoare, de la 13 la 16.00!

#SevenMusic

Călin Gheorghe revine "în aer" şi îţi prezintă seara de la 7 emisiunea "Seven Music" - povestea și istoria muzicii cu tot ce este mai bun de ieri şi de azi.

Cele mai noi informații despre festivaluri, concerte, albume noi şi vechi, tot ce e mai interesant din lumea muzicii internaționale dar și bucureștene, într-o atmosferă de seară animată la Radio Seven.

+
-